I didn't catch your name

Hemma i Svallet igen och vädret kunde inte ha varit bättre! Vaknade av att fåglarna kvittrade och att solen sken. Temperaturen är löjligt underbar idag! Trots att gårdagen spenderades på disco med indiemusik långt ut på natten så lyckades jag kickstarta dagen tidigt. Har druckit te i massor, njutit av den härliga vårluften, läst fina och inspirerande kärlekshistorier och bläddrat i elle. Idag har jag också mest lyssnat på denna fina tjej.

Kommentarer
Postat av: Malin

vad fint rum!! :)

-jaa sommar!

2013-04-14 @ 19:20:17
URL: http://malintorstensson.blogg.se
Postat av: bella

mysigt rum!:)

2013-04-14 @ 19:27:02
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se
Postat av: Josefine Anerland

Fint rum du har!

SV: Yarå!

2013-04-14 @ 20:23:42
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: Liuza

de va verkligen superväder idag! :D

2013-04-14 @ 20:46:58
URL: http://liuzaa.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com