HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS.



Ikväll smäller det! Harry Potter and the deathly hallows. Som jag har längtat, och nu, äntligen är det dags! L-Ä-N-G-T-A-R.

Idag ska jag ha ett väldigt seriöst möte, haha. Vad det handlar om vet ni nog, annars får ni veta det senare. Ska också umgås lite med pappa som är här i helgen, shoppa nagellack, se sista Harry Potter-filmen och äta middag med pappa. Slutligen är det dags för mig och mina fina vänner att bege oss till bion! Woho.

Kommentarer
Postat av: stina

Jag såg den i onsdags, den är så braaaa! :D<3

2010-11-19 @ 12:15:47
Postat av: V I L M A

sv: usch nej, jag hatar söndagar :(

2010-11-19 @ 16:23:00
URL: http://viilma.blogg.se/
Postat av: Rosita

Alltså, den var så SJUKT bra!

2010-11-20 @ 16:24:59
URL: http://fewlix.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com